top of page

DE VEELZIJDIGHEID VAN EEN ENERGIEKE EILAND

Zoveel te zien, te ontdekken & te beleven
Wat is er zo bijzonder aan IBIZA®? Waarom willen we er een keer naartoe? En als we er eenmaal geweest zijn, nog een keer terug naar het eiland? Is het voor de feesten, de natuur, de cala's, het weer, het eten, de mensen? De veelzijdigheid van het eiland, maakt IBIZA® ... IBIZA!

 

Juist niet alleen het feestgedruis of de hippie markt. Maar zoveel meer bijzondere plekjes & unieke must do's op het eiland. Een onvergetelijke en blijvende herinnering...  De ultieme IBIZA® beleving.

Iedere cala geeft je ENERGIE
IBIZA® staat bekend om haar cala's. Weet je ook dat iedere cala iets bijzonders heeft en het meer dan de moeite waard is de charme van alle cala's te ontdekken. We geven je een aantal ideeën mee zodat je zelf je meest favoriete route kunt plannen. Want het maakt het ontdekken van Ibiza zoveel leuker, als je je eigen maakt.    

cala magic

IMG_1173.JPG

IBIZA ROCKS

Hét ibiza gevoel, matched ook in je kleding

Tegenwoordig zijn er webshops en boetiekjes genoeg om ook in Nederland al in IBIZA® sfeer te komen. Als je eenmaal op het eiland bent, staan de kleding en de leuke accessoires nog zooooo veel leuker. Wat ons betreft het hele jaar door IBIZA® Way of Life.   

IBIZA WAY OF LIFE

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
IMG_1393.JPG

IBIZA® Way of Life is CPTRD in foto en video. De veelzijdigheid van dit geweldige eiland is op unieke wijze vastgelegd. Beleef IBIZA® zoals je dat nooit eerder hebt gedaan. Van cala tot scooter, van natuur tot sport, van wonen tot beachlife. De ultieme IBIZA® beleving.

 

IMG_1161.jpg

Cala Magic

Laat je betoveren door de magie van de prachtige cala's. Iedere cala heeft haar eigen 'magic'... IBIZA® Way of Life gaat op zoek naar de ultieme cala experience. 

CONTACT
bottom of page